top of page

Ervaren door liefde

mijn verhaal.......
Liefs Mariska
XOXO

Wat is het fijn om te ervaren dat ik op een punt in mijn leven beland ben waarin (be)rust(ing) denk ik wel de juiste omschrijving is. Blij te zijn met alles en iedereen om mij heen.

Gedachtes gevoelens van liefde, verdriet, pijn, geluk, vreugde en plezier. We kennen ze allemaal en we zijn er (bijna) allemaal doorheen gegaan. Hopelijk iedereen, net als ik, om er sterker uit te komen en geen spijt hebbend van keuzes, die je in je leven hebt gemaakt, om een uiteindelijke doel, wat je jezelf, bewust of onbewust, gesteld hebt, te bereiken.

Keuzes maken is een heel normaal 'iets' in het leven en doen we dagelijks. Alleen staan we er niet altijd bij stil en vergeten we dat keuzes ook weer nieuwe kansen en uitdagingen creëren. Een kans om te ontdekken wat jij allemaal in je mars hebt.

Keuzes gaan vaak ook gepaard met het gevoel dat je uit je comfortzone getrokken wordt. Maar weet je, dat kan alleen maar positief zijn omdat het in mijn ogen de enige manier is om je grenzen te verleggen. De enige manier waarop je gaat voelen hoe sterk je bent en te ontdekken dat je kunt vertrouwen op je (onderbuik) gevoel. De kunst is om het te doen op je eigen manier en je nauwelijks of liever gezegd niet, door externe factoren, zoals vrienden, familie, gebeurtenissen of toevalligheden van buitenaf te laten beïnvloeden.

Laatst zei iemand tegen mij; Mariska wat ben jij veranderd, ik zie een heel oprecht en puur iemand zitten. Ladies laat ik je dit zeggen, om dat van deze persoon te horen was een heel groot compliment en een bevestiging dat de keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb uiteindelijk geleid hebben naar mijn persoonlijk doel.

Een doel wat ik bereikt heb door alle liefde die ik van iedereen heb mogen ontvangen, door pijn te voelen, door geluk te ervaren, door vreugde te beleven en een doel wat ik bereikt heb door plezier te maken. Een doel waarvan ik onbewust altijd geweten heb dat ik het wilde bereiken en achteraf gezien niet meer dan logisch is geweest. (That good old inner feeling )

Wat is het fijn om te ervaren dat ik op een punt in mijn leven beland ben waarin (be)rust(ing) denk ik wel de juiste omschrijving is. Blij te zijn met alles en iedereen om mij heen. Te voelen dat door mijn 'Inner Beauty' ik kracht en vertrouwen uitstraal en het signaal afgeef om er voor anderen te kunnen zijn. Ik straal letterlijk van buiten omdat het ik van binnen goed in mijn vel zit waardoor ik kan geven en mag ontvangen.

Om dit recept nog even af te maken met een mooi sausje kan ik als laatste zeggen dat het een genot is om te zien dat mijn bedrijf ontstaan en gebouwd is uit (com)passie & ervaring en levensstijl. Te ervaren dat eigenliefde de grootste love storie all times is en te ervaren dat ik hierdoor in staat ben om er ook voor anderen en mijn omgeving te zijn.

bottom of page