top of page

Herfst in je huis

als het maar een hoog knuffel gehalte heeft, komen wij de herfst wel door
Liefs Ester
XOXO

Ik heb vaak nog helemaal geen zin om afscheid te nemen van de zomer, maar met de wisseling van seizoenen komt ook een nieuwe look voor thuis om de hoek kijken. En dan is die herfst in huis ineens best leuk!

 

Gezelligheid binnen.

Omdat wij in de herfst weer veel meer binnen zitten, zoeken we de warme gezelligheid weer in sfeervolle kaarslichtjes, knuffelbare dekentjes en zachte sofa's. Als het maar een hoog knuffelgehalte heeft komen wij de herfst wel door.

Warme kleuren.

Wie denkt aan de herfst, denkt vast ook meteen aan warme tinten. Dat is dit seizoen extra leuk omdat je met die warme tinten ook nog eens een ontzettende voorloper bent. Laat je inspireren en haal nu al bruin en terracotta in huis. Zelf zie ik mijn interieur graag licht, open en fris, maar ben niet bang voor echt donkere kleuren. Die maken het interieur weer heel knus, waar ik juist in het najaar extra behoefte aan heb.

Decoratie van herfst materiaal.

Buiten haal je pas echt naar binnen met decoratie van echt herfstmateriaal. Denk hierbij aan pompoenen, dennenappels, soorten noten en natuurlijk de bladeren in alle mooie herfsttinten. Een boswandeling is in de herfst op zijn mooist, en natuurlijk dan meteen een mooie gelegenheid om je materiaal in huis te halen. Eigenlijk kun je bijna alle materialen meenemen om ze thuis mooi bij elkaar neer te leggen op een houten dienblad, samen te binden ( in b.v. boomschors) of in een grote vaas te sorteren. Een mooi kaarslichtje erbij en de sfeer is gezet!!

Tuinplanten naar binnen.

De heerlijke avonden in de tuin, lekker in de natuur moeten we weer even vervangen door lange avonden in huis. Maar dat wil niet zeggen dat we geen groen meer om ons heen kunnen hebben. Veel planten van buiten kunnen nu naar binnen. Zoals in een eerder blog al aangegeven zijn planten in huis belangrijk en gezond voor reiniging en zuurstof. Sorteer ze bij elkaar in een mooie hoek of verdeeld op tafel en bij de herfstdecoraties. Je zult meteen weer een heerlijk natuurlijk gevoel ervaren.

Heerlijke warme tinten, herfstkleuren en geuren, kaarslicht en zachte dekentjes.

Voor mij mogen nu toch die lange donkere avonden wel komen:)

bottom of page