top of page

Jouw 'home' 

veilig & geborgen voelen
Liefs Mariska
XOXO

Een huis is een spiegel van jezelf, een huis vertelt je hoe jij je voelt en laat je zien wie jij bent. Een huis is een home, waar jij jezelf kunt zijn, een plek waar jij je veilig voelt, een omgeving waarin jij jouw memories bouwt. Denk eens terug aan alle emoties waar je al doorheen gegaan bent zoals; verliefd zijn, verdriet hebben, samen zijn, mijlpalen bereiken of promoties vieren. Een huis is zoveel meer dan “iets' wat opgebouwd is uit stenen.

Thuis hebben wij ook allerlei rituelen. Als we in ons jargon spreken hebben we het over de hele belangrijke momenten die bij ons centraal staan, zoals Me-Time & SlowBeauty Moments. Deze momenten komen helemaal tot haar recht als jij je omringt met dingen waarvan je dat ontspannen gevoel krijgt en die ervoor zorgen dat er weer een prachtige herinnering gecreëerd wordt die van jouw huis een echte home maken.

Denk eens aan dat moment, wanneer je thuiskomt na een lange werkdag. Wat is er dan fijner om je schoenen uit te schoppen, de openhaard aan te steken, een goede kop koffie of thee te pakken en op je favoriete plekje in 'jouw home' te gaan zitten. Even helemaal niks, alleen jij in jouw SlowBeauty Moment waarin je alle drukte van die dag langzaam van je af laat glijden.

Wij zijn heel benieuwd hoe jij de werkdag afsluit. Hoe heeft jouw SlowBeauty Moment er voor deze dag uitgezien? Laat het ons weten en tag je foto of bericht met #slowbeautymoments en ben een inspiratie voor anderen.

bottom of page