top of page
22137145_10155762186653351_5579382467319584675_o.jpg
GEZICHT | LICHAAM

JEZELF MASSEREN

De huid is je grootste orgaan van het lichaam en vraagt er om,  aangeraakt te worden. Meer dan vijf miljoen gevoelscellen reageren op iedere aanraking. Huidcontact stimuleert de zenuwuiteinden, die op hun beurt signalen zenden naar de hersenen en daar wordt vervolgens van alles in gang gezet, de productie van endorfine bijvoorbeeld (het gelukshormoon). 

MOOIE & SEXIER VOELEN

IN SLOWBEAUTY #MOMENTS . LICHAAM

De echte en eerlijke waarheid is; Beauty en Wellness kunnen niet in een flesje of potje verpakt worden. En geloof ons, wij hebben heel wat overnachtingen in hotels gehad op heel veel plekken op onze globe. Echt……. als er een zoiets bestond, hadden wij het allang voor je gevonden en aan je geïntroduceerd. Lees onze tips en zoek er een aantal uit die voor jou werken.

BODYSCRUB

IN SLOWBEAUTY #MOMENTS . LICHAAM

Laten we eens stilstaan bij de dagelijkse routines die in een Slow Beauty Lifestyle thuis horen. Een raamwerk van #moments in je dagelijkse leven waarmee je de dag kunt onderbreken. Dit is een simpele handleiding. We raden je aan een weg te vinden door er een of enkele in je leven te introduceren die voor jou van belang zijn en vanaf daar verder uit te bouwen. Dit zijn slechts suggesties en is op geen enkele manier bedoeld als een vast gegeven.

COMING SOON
bottom of page