top of page
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

SEIZOENEN KOMEN & GAAN

IN SLOWBEAUTY #MOMENTS

Slow Beauty heeft alles te maken met het meebewegen op je eigen innerlijke ritme die wel of misschien niet corresponderen met de tijd van het jaar die onze kalender weergeeft.

WAT IS SLOW BEAUTY

IN SLOWBEAUTY #MOMENTS

Hoe vaak heb jij de zin 'schoonheid komt van binnen' gehoord? Ik denk dat het antwoord op de vraag 'vaak', zal zijn. Als schoonheid van binnenuit komt waarom horen wij dan niks over verbeteringen en strategieën om onze inner beauty te verbeteren?

SUMMERNIGHTS & MEMORIES

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.SLOWBEAUTY #MOMENTS

Een maandag avond in juli, en ik zit heerlijk buiten. Ik wilde beginnen met de openingszin; ‘Juli is een fantastische maand’ maar we genieten al zo veel langer van het mooie weer, dus ook van de ‘long summer nights’. Dit soort avonden geven ons extra tijd om met vrienden buiten te dineren of te bbq-en.

SOMS MOET JE EVEN KIEZEN VOOR NOSTALGIE

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.HEALTHY #MOMENTS

Ze zijn weer volop verkrijgbaar, in alle soorten en maten. Overheerlijke appels die in dit seizoen het lekkerst zijn.  Als wij allemaal wat meer zouden letten op seizoensgebonden groenten en fruit van eigen bodem, helpen wij niet alleen onze Nederlandse boeren, maar ook onze totale economie en het milieu een handje. 

Live your life from Inside Out!

ZELF DE LEKKERSTE ICE TEA MAKEN

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.HEALTHY #MOMENTS

Er is niks lekkerder dan op een hete zomerdag een goede homemade Ice Tea. Zelf ijsthee maken lijkt misschien veel werk, maar dat valt reuze mee. Fris of gezoet, met fruit of met kruiden; je zet snel verse ijsthee naar je eigen smaak. Voor het maken van ijsthee kun je gebruik maken van verschillende methodes. En die zijn zo gemakkelijk, dat het zeker de moeite waard is om uit te proberen.

GIVE UP & LET GO

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.MINDFULL #MOMENTS

We houden te vaak vast aan gewoontes en gedragspatronen die ons niets dan pijn en stress opleveren. Ons leven verbetert pas wanneer we de onzin van deze dingen inzien, en ze eindelijk opgeven. Ondanks het een habbit van ons mensen is om met de massa mee te lopen, onthoud dat authentiek bent met eigen normen en waarden.

ONZE ECO FOOTPRINT

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.#MOMENTS @HOME

Een missie van mezelf en mijn gezin om onze ecologische voetafdruk te verminderen en een nieuwe erfgoed voor onze kinderen te creëren.  Alle kleine beetjes helpen. Dus ook met jouw inzet draag je bij aan een betere wereld

IK HOU EERST VAN MEZELF

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.MINDFULL #MOMENTS

We horen het zo vaak! Ik ben niet gelukkig. Als er één gevoel is wat we met elkaar delen dan denken we aan de gedachte “ik ben niet goed genoeg”. En eigenlijk is dit helemaal niet zo gek. We leven in een maatschappij waar zoveel -moet-

KOFFIE LEKKER & GEZOND

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.HEALTHY #MOMENTS 

Koffie is één van de populairste dranken ter wereld en goed nieuws: het is ook nog eens gezond! Lees onderstaan snel waarom en wat het voor je kan doen. Bij ons op kantoor zijn wij erg blij met de uitslagen van deze onderzoeken.  Ondanks het feit dat er uit onze #Moments Tea Collections, liters thee doorheen gaan, genieten wij 's morgens van graag van een overheelijkkopje koffie!

ECHTE SCHOONHEID ZIT VAN BINNEN

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.BEAUTY TALK

Met de aankomende zomer al in ons hoofd zullen veel van onze lezers met hun gedachte bij het strand zijn om te genieten van zon, water en die heerlijk bries. Wij in ieder geval wel. Maar laten we deze volgende stap dit jaar eens goed voorbereiden. Tegenwoordig weten we allemaal dat de straling van de zon, onze huid niet echt ten goede komt en potentiële schade kan veroorzaken. 

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN...

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.#MOMENTS OF HAPPINESS

Yvonne heeft zich laten inspireren door de osn. Een trouwe aanhanger van de SlowBeauty Movement. Mariska heeft gevraagd of zij een dag uit haar leven met ons wilde delen. Ervaar wat SlowBeauty haar gebracht heeft. 

BALANS IN JE LEVEN

IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.MINDFULL #MOMENTS 

Misschien zijn dromen najagen het belangrijkste om te doen. Terwijl we druk bezig zijn met het uitstippelen van onze carrière en het maken van stappen stoppen we met realiseren dat het leven veel van ons terug vraagt. 

bottom of page