top of page

Een dag uit het leven van....

yvonne
IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.JOUW #MOMENTS.#MOMENTS OF HAPPINESS.

Yvonne was vroeger een succesvol model en tegenwoordig runt ze een eigen onderneming. Wij kennen elkaar al een tijdje en ze past de SlowBeauty Movement al voor een geruime tijd in haar levensstijl toe. Ik heb haar gevraagd om een dag uit haar leven met onze SlowBeauty Lifestylers te delen. Lees onderstaand haar verhaal en laat je door Yvonne inspireren om SlowBeauty #Moments in jouw leven toe te passen.  

 

XOXO  Mariska -Founder- 

De feestdagen komen er weer aan wat voor mij echt een tijd is waarin ik alle ruimte voor mijn gezin en mezelf heb. Voor nu is het nog hollen en stilstaan. ​Mariska en ik kennen elkaar al een behoorlijke tijd en sinds zijn startte met haar bedrijf de SlowBeauty Group en zei me vertelde wat haar missie is, was ik al gelijk enthousiast. Mede omdat ik zoveel herkende en ik al zolang struggel om die tijd voor mijzelf te vinden. Ik volg de SlowBeauty Movement al een tijdje. Toen ik de vraag kreeg of ik een dag uit mijn leven met jullie wilde delen, heb ik geen moment getwijfeld. Ik vind dat elke vrouw meer tijd voor haarzelf vrij moet maken en het belang daarvan inziet.  

Een willekeurige dag en een dag met echt Nederlands weer. De wekker loopt om 6.00 uur af. Even rustig een uurtje wakker en mijn eigen ding doen,  voordat ik om 7.00 uur naar beneden ga om de ontbijttafel in orde te maken en de lunchpakketjes voor mijn 2 kinderen klaar te zetten. Ik zet een kop thee en wil gelijk weer verder met van alles te regelen zonder het uurtje vol te maken. Deze tijd moet ik toch echt meer voor mijzelf gaan nemen ( een goed voornemen voor 2017, nog meer #moments ). Het is 7.00 uur en ik loop naar boven om mijn 2 grootste schatten wakker te maken. Een half uurtje ontbijten met elkaar en alleen aandacht voor de kinderen om vervolgens rond 7.30 uur weer naar boven te gaan om te wassen en aan te kleden. Daarna zet ik de kinderen bij school af en rijd rustig naar de zaak. So far so good!

Maar dan begint de eerste stress van de dag toe te slaan, want het is slecht weer wat natuurlijk weer vraagt om files. Ik blaas langzaam mijn adem uit en zeg tegen mezelf; rustig aan je kunt hier toch niks aan veranderen. Al met al kom ik dus 15 minuten te laat op de zaak waardoor ik geen tijd meer heb om mijn afspraak met een potentiële klant voor te bereiden. Ik loop inmiddels al achter op schema en hier heb ik dus de hele dag last van gehad. Zo een dag waarin je het gevoel hebt constant achter de feiten aan te lopen en gefrustreerd omdat het te vaak niet lukt om de planning, die elke ik elke week trouw maak, te volgen.

15.30 uur; ik wil de kinderen vandaag op tijd van de BSO halen en van te voren nog boodschappen doen. Nog steeds loop ik achter op schema waardoor ik te laat weg ben en weer moet rennen en vliegen. Moe en gestrest kom ik thuis. Ik zie er tegenop om de keuken in te gaan om te koken. Maar zoals veel moeders dit waarschijnlijk herkennen, je wil je kinderen een gezonde maaltijd voorzetten, dus ik praat mezelf moed in, ga aan de slag en we zitten weer heerlijk met z’n drietjes aan tafel en nemen de dag door. Gezelligheid en rust, één van onze meest waardevolle #moments!

19.15 uur; de oppas arriveert en ik breng samen met haar de kinderen naar bed. Als de kinderen liggen gaat de oppas naar beneden om met haar studie verder te gaan en ik pak mijn sportspullen. Om in SlowBeauty termen te spreken; het is nu “me time” en ik ben op weg naar de sportschool. Drie kwartier tot het naatje gaan laat me leeg voelen maar tegelijkertijd bruis ik van energie en is mijn hoofd leeg. Thuis gekomen, neem ik een heerlijk bad met een warme kop thee. Trek iets makkelijks aan en kruip achter de laptop om het verhaal “een dag uit het leven van…….” voor SlowBeauty Lifestyle te schrijven.

Door het nu zo te schrijven en terug te lezen merk ik aan mezelf dat ik nog meer relax! Ik doe het eigenlijk helemaal niet zo slecht als alleenstaande moeder van 2 kinderen en zelfstandig ondernemer.  Moe en voldaan stuur ik dit verhaal door, doe mijn laptop dicht en ga zo heerlijk mijn bed in om morgen wederom een mooie dag in te gaan en te genieten van de kleine dingen!

Bedankt SlowBeauty voor jullie leuke verhalen en tips!

Ps: een positieve mindset en “me time” werkt voor mij heel goed.

lees ook

kleine adempauzes
IN SLOWBEAUTY MAGAZINE.MINDFULL #MOMENTS..KLEINE ADEMPAUZES.
bottom of page