top of page

Organiseer je dag in stijl


Het spiksplinternieuwe Nederlandse merk Bizzy Life lanceert zijn eerste product: de Liv Planner. Een praktische alles-in-één agenda-notebook die helpt het beste uit een dag te halen. Zowel qua werk als privé. De planner bevat onder meer lijstjes voor persoonlijke notities, to-do’s, social media updates, contacten en doelen. Organiseer de dag in een handomdraai en creëer ruimte voor de écht belangrijke zaken in het leven. Twaalf maanden. De vrouw van tegenwoordig heeft tal van rollen. Ondernemer, moeder, echtgenoot en vriendin. De tijd goed verdelen is een uitdaging. De Liv Planner van Bizzy Life biedt uitkomst. De lifestyle en business planner is handig voor notities én helpt prioriteiten te stellen en gefocust te blijven. Voor elke dag van het jaar is er één hele ‘planning’ pagina beschikbaar. Dit alles ongedateerd, zodat de Liv Planner kan worden ingezet wanneer het nodig is. Het product is vrouwelijk en stijlvol vormgegeven en uitgevoerd in een handzaam formaat; een personal assistent die overal mee naartoe kan. Rust en overzicht. Er kunnen tegenwoordig nog zoveel efficiënte digitale agenda’s en apps zijn, er gaat niets boven plannen-op-papier. Onderzoek heeft uitgewezen dat schrijven helpt om informatie goed te structureren en beter te onthouden. Daarbij heeft het stellen van doelen en afvinken van to-do’s een positief effect op de hersenen en motivatie. Het resultaat: meer focus én meer tijd. Bizzy Life. Toen er twee kinderen in haar leven kwamen, begon Ingrid van Gent het overzicht op de dag en focus op haar persoonlijke en zakelijke doelen te verliezen. Ze ging op zoek naar een leuke en betere manier om haar leven te organiseren. Daarbij ontdekte ze het grote en gevarieerde aanbod aan planners in de Verenigde Staten. Een efficiënt planningsysteem was de sleutel om focus te vinden, balans te creëren en een leuk leven te leiden. Haar enthousiasme voor het product, dat niet te vinden was op de Nederlandse markt, was zó groot dat ze besloot een geheel eigen planner te creëren en deze op Nederlandse markt te brengen: de Liv Planner, stoer en stijlvol tegelijkertijd.


Wil je zelf in het bezit komen van deze fantastische planner, bestel het dan snel in onze webshop.


XOXO Slowbeauty Team

bottom of page