top of page

Jij bent zelf het grote liefdesverhaal

Mijn eigen wellness ervaring heeft me geleerd, het met mind, body en soul te beleven. Wij hebben de kracht om te helen, te creëren, te houden van en om vrede met onszelf te hebben. De SlowBeauty Lifestyle kan nagestreefd worden door moed, liefde en zelfzorg.


Eigenliefde begint bij jezelf en zit in jezelf. Het is het grootste liefdes verhaal. Wij krijgen rust en voelen ons helemaal compleet door ons inner-leven verder door te ontwikkelen en balans te vinden. Ook wel het samenvoegen van onze Yin Yang, genoemd.


Deze onvoorwaardelijke liefde zelf is een reis van introspectie en zelfbewustzijn. Op deze weg is het belangrijk om te kijken naar zowel je huidige situatie en het grotere plaatje om je te helpen bij het creëren van een leven dat vol is van fysieke, emotionele en spirituele betekenis.


Ik heb altijd de overtuiging gehad dat het leven gaat over de persoonlijke evolutie - het is een langzaam en gestaag proces. Soms spring je vooruit en soms struikel je. Het is vaak moeilijk om juist die kleine subtiele verschuivingen op te sporen, en we zijn vaak bang dat er helemaal geen beweging in zit.


Maar alleen door te vertragen (SlowDown) zijn we in staat om ons ware zelf te ervaren een groter bewustzijn te bereiken, een onverklaarbare rust ervaren, en een dieper inzicht in het ritme van het leven krijgen. Vergezel ons in de komende SlowBeauty berichten waarin wij de koers gaan bepalen om richting te geven aan het creëren van jouw innerlijke vrede.


Houd ons blog in de gaten


bottom of page