top of page

Jij bent zelf het grote liefdesverhaal - deel II van III -


ANGST – Vals bewijs blijkt echt te zijn


De grootste obstakels op de weg van zelfactualisering en intens leven zijn waarschijnlijk de angsten die wij onszelf opleggen.


Wij staan in relatie met onszelf en het is belangrijk om de saboterende gedachtes, gevoelens of acties die je tijdens deze reis ervaart, te omzeilen en te laten voor wat ze zijn om gelukkig met jezelf te worden.


De meest voorkomende angsten die we vaak tegenkomen zijn falen, afwijzing, alleen zijn, de toekomst, succes, veroordeeld worden en niet in staat zijn om je werkelijke gevoelens te uiten. Deze gevoelens kunnen ervoor zorgen dat je leven druk en chaotisch blijft en je jezelf uit balans voelt.


In ons volgende SlowBeauty Lifestyle blog zullen wij door middel van een aantal oefeningen, die door Shel Pink onderzocht en ontwikkeld zijn (bridge walk), laten zien dat door het wegnemen van je angsten en het letterlijk oversteken van de emotionele brug, aan het einde van deze brug een nieuwe jij staat. Een nieuwe jij zonder negatieve gedachten waarvan je constant het gevoel hebt dat ze je stagneren of een nog grotere invloed op jouw leven krijgen.


Onthoud, gedachtes die leiden tot gevoelens, komen en gaan. Het ontwikkelen van gedragingen die ons helpen om te begrijpen wat deze gedachtes zijn, en hoe je ruimte om deze gedachtes gaat maken, is een cruciale stap op weg naar duurzame innerlijke vrede.


bottom of page