top of page

Broodloze Lunch: Omelet Wraps met Hummus

Zoals wij bij SlowBeauty Lifestyle al aangekondigd hebben gaan wij dit jaar verder uitbreiden. Naast beauty gaan we ook aandacht besteden aan InnerCare. Want zoals wij altijd zeggen; echte schoonheid zit van binnen. Als je lekker in je vel zit, door onder andere goed en gezond te eten, straal je ook van buiten.


Omdat ik zelf al enige tijd suikerloos eet en altijd opzoek ben naar nieuwe, mooie en makkelijke recepten, kwam ik dit recept tegen. Een heerlijke lichte lunch waar ik mijn vingers nog net niet bij op eet en daarom graag met jullie wil delen. Een mooi alternatief en als jij, zoals vele anderen, probeert te minderen met brood, en net als ik dagelijks de dag begint met havermout, muslie of een gezonde smoothie met groente en fruit.


En weet je wat de voordelen van dit van dit recept zijn? Het is heel goed koud te eten dus super om mee naar je werk te nemen. Daarnaast is het geregeld eten van eieren ook goed voor je, in tegenstelling tot wat men een half jaar geleden riep dat het je cholesterol zou verhogen, ze zijn een perfectie bron van eiwitten, bevatten vitamines B2, B12, E & D, mineralen ijzer, foliumzuur en choline


Omelet Wraps met Hummus voor een Broodloze Lunch

  • 2 eieren

  • snufje zout en peper

  • olijfolie

  • 4 eetlepels hummes

  • 1/2 avocado

  • 8 cherrytomaatjes

  • optioneel: een handje verse kruiden, zoals bieslook of peterselie.

Verwarm een 1/2 eetlepel olijfolie in een ruime koekenpan. Klop de twee eieren even kort los in een kommetje. Bak vervolgens de eieren tot een dunne omelet. Breng deze op smaak met een snufje zout en peper. Besmeer de omelet met de hummus en beleg hem met 1/2 avocado, in dunne repen gesneden, en gehalveerde cherrytomaatjes. Besprenkel naar smaak met wat olijfolie. Maak de wraps af door er wat verse kruiden overheen te strooien. Rol hem vervolgens op tot een fijne handzame wrap.


XOXO Mariska

Is living the SlowBeauty Lifestyle

bottom of page