top of page

Slapen met nat haar & met een mooie coupe wakker!


Ben je te moe om s 'avonds voor het slapengaan je haar nog te föhnen? De kans is groot dat je dan wakker wordt met knikken in je haar en krullen op de plek waar ze niet horen. Maar niet getreurd!


Gaan slapen met nat haar en wakker worden met een mooie coupe! Het kan en is ook nog eens gezonder voor je haar.Ben je te moe om s 'avonds voor het slapengaan je haar nog te föhnen? De kans is groot dat je dan wakker wordt met knikken in je haar en krullen op de plek waar ze niet horen. Maar niet getreurd! Het is mogelijk om te slapen met natte haren en wakker te worden met een prachtige coupe. Lees hier hoe


.1. DOE JE HAAR OMHOOG

Kam je haren met je vingers en draai het in een losse knot. Doe dit met een groot en zacht elastiekje om knikken en deuken te voorkomen. Als je de knot er in de ochtend uithaalt zul je een natuurlijke out-of-bed look hebben.


2. SLAAP OP EEN KUSSENSLOOP VAN SATIJN

Naast dat het er onwijs luxueus uitziet en fijn aanvoelt, laat satijn je haar makkelijk over het kussen glijden. Dit zorgt ervoor dat je haar niet in de kreukels ligt als je wakker wordt, en beschadigd je haar minder tijdens woelige nachten.


3. GEBRUIK EEN HAARMASKER

De grootste ergernis bij het slapen met nat haar is voor de meeste mensen wakker worden met kroeshaar. Om dit te voorkomen kun je een haarmasker proberen met een diep inbrengende conditioner. (Zelf doe ik na het douchen tegenwoordig cocosolie in de punten van mijn haar. Het is er duidelijk gezonder, glanzender en voller door geworden.). Zorg ervoor dat het masker goed hydrateert en niet te zwaar is, dan word je ook niet wakker met een vette haarbos. Gebruik die dag geen conditioner onder de douche voor een optimaal effect.


4. MAAK EEN VLECHT

Een vlecht kan er voor zorgen dat je wakker wordt met prachtige golven in je haar. Het is wel zo dat bij iedereen een andere manier van vlechten werkt. Experimenteer met vlechten als de vissengraatvlecht, de ingevlochten vlecht of de Franse vlecht. Oefening baart kunst!Nu hoef jij niet halsoverkop nog te föhnen of andere kapriolen uit te halen om voor het slapen gaan je haar te drogen. Handig!


XOXO Ester

Bron: WomensHealth


bottom of page