top of page

#SlowBeautyRituals

mijn badkamer rituelen Part II

Aan het begin van de week heb ik jullie al een aantal voorbeelden gegeven waarmee je je eigen badkamer om kunt toveren in een privé wellness. Vandaag deel ik je nog een aantal extra verwennerijen die jouw wellness avond helemaal compleet maken. 

Extra verwennerij
Je heb dus besloten om er helemaal voor te gaan en bent nieuwsgierig geworden wat voor een extra’s je kan doen om aan je wellness ritueel toe te voegen. Ik kan er vele opsommen maar deze aanvullingen zijn een echte must om een complete ervaring te creëren. Ik blijf nog even bij het maken van de wellness sfeer. Aan het einde van de week deel ik nog een aantal #slowbeautymoments met je.  Moments die je voor, tijdens of na je bad ritueel nog uit kunt voeren.

 

Een drankje erbij

Persoonlijk geniet ik altijd van een kop thee als ik in bad lig. Nippend aan mijn grote mok met een stukje muziek erbij. De thee die ik drink is een rustgevende thee en omdat ik dicht bij het vuur zit is dit de Verveine thee van Mevrouw Cha.  Deze thee heeft een lichte en frisse smaak. Echt een aanrader om in huis te hebben!

 

 

Verkoeling

Het zal niet voor iedereen nodig zijn maar ik vind het altijd fijn om een schaaltje met ijskoud water en een washandje, bij het bad neer te zetten. Het geeft tussendoor een heerlijke verfrissing. Misschien herken je het wel dat het af en toe te overwelming is? Dan is dit de perfecte oplossing.


Badjas / handdoeken

Als je na een half uurtje je bad uitstapt betekend dit natuurlijk niet dat je wellness avondje ook gelijk ophoud.
Ook wanneer je de aangename warmte van je bad verlaat, is het belangrijk dat alles in het teken blijft staan van ontspanning. Heerlijk zachte grote handdoeken zijn bij mij daarom ook echt een ‘musthave’ samen met een heerlijke dikke badjas (in de winter).

 


Door genieten van je #SlowBeautyMoments
Na je bad ritueel betekend het niet dat je #SlowbeautyMoment op moet houden. Mijn advies, pak in de keuken nog een kop thee, neem er wat lekkers bij en kruip heerlijk je bed in met een goed boek. Zet van te voren de kaarsen vanuit je badkamer, op je slaapkamer. Neem je muziek mee en als je een magnetron en een kersenpitkussen hebt maak deze dan gelijk warm, als je je thee in de keuken klaar maakt, en leg dit in je nek.

 

Nu hoor ik heel veel van jullie al denken, wat een werk! Trust me…… het is echt de moeite waard. Je hoofd is zo leeg en je lichaam voelt zo ontspannen aan waardoor je de volgende dag met een bak aan energie opstaat en de dag goed door komt. Laat me jouw ervaring eens horen?

 

Deze week zal ik je nog een aantal tips met je delen van lichaamsbehandelingen en de producten die ik hiervoor gebruik.

 

Enjoy your SlowBeautyMoment

Liefs Mariska

XOXO

bottom of page