top of page
Perfecte harmonie

Vrouwendag 2023

#Embrace Equity

IN LIEF ZIJN . VOOR ANDEREN

 

Laat ik starten met aan te geven dat ik vind dat we niet alleen op Internationale Vrouwendag met zijn allen #EmbraceEquity volledig moeten omarmen. Maar ook na deze dag is het nodig om hier bewust mee om te blijven gaan. Zelfreflectie is niet alleen een goede eigenschap om te hebben maar tegenwoordig een must have. Aandacht voor gendergelijkheid moet een deel van het DNA in elke samenleving zijn. Het is heel belangrijk om het verschil te begrijpen tussen wat eerlijk is en wat gelijk is.

International vrouwendag 2023 #EmbraceEquity campagnethema heeft als doel de wereld aan het praten te krijgen over waarom gelijke kansen niet genoeg zijn. Waardoor we in de toekomst allemaal echte gelijkheid kunnen omarmen. Het mag geen onderwerp blijven waar we "iets van vinden"," iets over zeggen" of "iets over schrijven". Eigenlijk moet we er niet eens meer over na hoeven te denken, maar moet het er gewoon zijn, moeten we het waarderen en omarmen. Gelijkheid betekent het creëren van een inclusieve wereld.

 

Mijn wens? Dat we hier allemaal een rol in gaan spelen. Eenieder van ons heeft de capaciteit om rechtvaardigheid te omarmen binnen eigen kringen. Kleine daden hebben uiteindelijk grote gevolgen. Collectieve activisme is de drijvende kracht achter verandering. En laat ik voorop stellen dat ik hiermee niet bedoel dat het alleen vrouwen zijn die hiervoor vechten. Bondgenoten op sociaal, economisch, cultureel en politiek vlak zijn heel belangrijk voor deze vooruitgang. Samen kunnen we allemaal positieve verandering bewerkstelligen. Inbegrepen zijn en een gevoel van verbondenheid voelen goed. 

 

Als we gelijkheid omarmen, omarmen we diversiteit en omarmen we inclusie.  We omarmen billijkheid om harmonie en eenheid te smeden en om succes voor iedereen te stimuleren. Zeg het niet zomaar. Denk het. Ben het. Doe het. Waardeer het & Omarm het echt. Samen kunnen we collectief werken aan positieve verandering.

 

 #EmbraceEquity

XOXO Mariska

Founder SlowBeauty #Moments

bottom of page