top of page
Wit zand en steen

LAAT JE RELATIE GROEIEN OP EEN BEWUST MANIER

IN MINDFULL #MOMENTS . SPIRITUALITEIT

Hoe vaak heb ik mijzelf horen roepen; mijn relatie is niet goed, ik voel mezelf niet gelukkig in deze relatie en heb meer diepgang en vrijheid nodig. En ja ik ben erin getrapt en heb tot 2 keer toe mijn koffers gepakt en ben gegaan. Inmiddels 13 jaar verder en met heel veel meer zelfkennis, hoop ik in dit artikel veel vrouwen te kunnen behouden voor de fouten die ik zelf gemaakt heb.  .

HAPPY DAY

IN MINDFULL #MOMENTS . SPIRITUALITEIT

We willen allemaal gelukkig zijn, maar het is niet zo dat het ons zomaar aan komt waaien! Integendeel, het is iets waar enige oefening voor nodig is. Gelukkig zijn heeft alles te maken met de keuze, onze houding en onze gedachte.  In het verhaal hieronder, zie je dat Jenny, geluk ontwikkeld. Het is een gewone dag uit haar leven. Als je haar verhaal leest kijk dan eens of je de verschillende manieren, waarop zij haarzelf gelukkig maakt, herkent.

JE MOOISTE DROOM TE DROMEN

IN MINDFULL #MOMENTS . SPIRITUALITEIT

Ik vind het heerlijk om iets te bereiken waar ik al een tijdje mijn zinnen op gezet heb en ik weet zeker dat je dit herkent! Wat zeggen ze toch altijd? Achter elke grote man staat een sterke vrouw?

ONTDEK DE MAGIE VAN HET GEVEN

IN MINDFULL #MOMENTS . SPIRITUALITEIT

De magie van het geven bestaat niet alleen uit cadeautjes. Misschien is waar wij op doelen nog wel mooier. De kunst van het geven bestaat uit kleine gebaren die in het teken staan van andere helpen in de breedste zin van het woord. Wie ga jij dit jaar een mooi cadeau geven? 

bottom of page