top of page
iStock-943085232 (1).jpg

HEB JIJ LAST VAN AANHOUDENDE LICHAAMLIJKE KLACHTEN?

IN JOUW #MOMENTS.LIEF ZIJN.VOOR JE LICHAAM

Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK) vormen een uitdaging die veel vrouwen ervaren en waar het reguliere medische systeem soms geen bevredigende oplossing voor biedt. Deze vage klachten kunnen een enorme tol eisen, zowel fysiek als mentaal, en het dagelijkse leven verstoren. Maar waarom is therapie gericht op het begrijpen en behandelen van ALK zo van cruciaal belang voor vrouwen die met deze problemen worstelen en vastlopen in het traditionele medische systeem? 

DE OVERGANG & HORMONEN

IN BEWUSTWORDING.LICHAAM

Als vrouw beïnvloeden onze hormonen elk aspect van ons leven. Ze beïnvloeden alles wat we doen, van onze stemming tot hoe energiek we zijn. Het beïnvloedt hoe we eten verteren, hoe we slapen en zelfs onze dagelijkse prestaties. Terwijl ik door mijn jaren van de menopauze ga, merk ik dat mijn slaap wordt beïnvloed en dat ik nieuwe manieren moet vinden om mijn lichaam te voeden en mijn hormonen in evenwicht te brengen. Hier zijn een paar manieren waarop ik mezelf help om me dagelijks beter te voelen. 

Gelukkige vrouw
Afvallen na je 40ste.jpg

AFVALLEN NA JE 40STE

IN BEWUSTWORDING.LICHAAM

Inmiddels heb ik een half jaar geleden de 50 aangetikt. Maar ik begon 10 jaar geleden de verandering al in mijn lichaam te merken en al heel snel ging mijn maatje 38 naar maatje 42. In die tijd heb ik ook de diagnose CVS (Chronisch Vermoeidheid Syndroom) gekregen. Jaren heb ik gevochten, gesport en ben ik heel veel, maar op een verkeerde manier, met voeding bezig geweest om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het allemaal niet zo heel moeilijk is! 

MIJN ROUTE

IN LIEF ZIJN.VOOR JE LICHAAM

Nooit heb ik de gedachte gehad dat het leven zou bestaan uit een geplavijde route of één recht pad. Al heel vroeg wist ik dat er afslagen genomen moesten worden, dat het volgen van borden geen zin had laat staan een plan maken wat mij tot aan een eindbestemming zou brengen. 

Mijn Route.jpg
bottom of page