top of page
Image by Roberto Nickson

HEB JIJ LAST VAN AANHOUDENDE LICHAAMLIJKE KLACHTEN?

IN JOUW #MOMENTS.LIEF ZIJN.VOOR JE LICHAAM

Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK) vormen een uitdaging die veel vrouwen ervaren en waar het reguliere medische systeem soms geen bevredigende oplossing voor biedt. Deze vage klachten kunnen een enorme tol eisen, zowel fysiek als mentaal, en het dagelijkse leven verstoren. Maar waarom is therapie gericht op het begrijpen en behandelen van ALK zo van cruciaal belang voor vrouwen die met deze problemen worstelen en vastlopen in het traditionele medische systeem? 

Afvallen na je 40ste.jpg

AFVALLEN NA JE 40STE

IN BEWUSTWORDING.LICHAAM

Inmiddels heb ik een half jaar geleden de 50 aangetikt. Maar ik begon 10 jaar geleden de verandering al in mijn lichaam te merken en al heel snel ging mijn maatje 38 naar maatje 42. In die tijd heb ik ook de diagnose CVS (Chronisch Vermoeidheid Syndroom) gekregen. Jaren heb ik gevochten, gesport en ben ik heel veel, maar op een verkeerde manier, met voeding bezig geweest om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het allemaal niet zo heel moeilijk is! 

VERGEVEN

IN LIEF ZIJN.VOOR ANDEREN

Wanneer we een band hebben met anderen en we hen niet hebben vergeven, kunnen we ons emotioneel afgesloten voelen. Het belemmert de vrije uitwisseling van emoties en ons vermogen op een gezonde manier met de emoties van anderen en die van onszelf om te gaan.

Image by Saad Chaudhry
Beauty Talk

DUURZAME SCHOONHEID

IN LIEF ZIJN.VOOR DE AARDE

Met de aankomende zomer al in ons hoofd zullen veel van onze lezers met hun gedachte bij het strand zijn om te genieten van zon, water en die heerlijk bries. Ik in ieder geval wel. Maar laten we deze volgende stap dit jaar eens goed voorbereiden. Tegenwoordig weten we allemaal dat de straling van de zon, onze huid niet echt ten goede komt en potentiële schade kan veroorzaken

PRODUCTEN VAN DE AARDE

IN LIEF ZIJN.VOOR DE AARDE

Een van de argumenten die ik vaak hoor tegen het gebruik van organic beauty producten is dat niet over dezelfde kracht beschikken zoals de traditionele cosmetica. Ik hoor zelfs dat ze niet zo diep in de huid dringen, rimpels en fijne lijntjes niet minimaliseren en sneller uitgewerkt zijn.

natuurlijke schoonheidsproducten
Mijn Route.jpg

MIJN ROUTE

IN LIEF ZIJN.VOOR JE LICHAAM

Nooit heb ik de gedachte gehad dat het leven zou bestaan uit een geplavijde route of één recht pad. Al heel vroeg wist ik dat er afslagen genomen moesten worden, dat het volgen van borden geen zin had laat staan een plan maken wat mij tot aan een eindbestemming zou brengen. 

bottom of page