top of page
Moments_HelloMonday_Week11.jpg

Mijn route

nog meer genieten van kleine Slow Beauty #Moments

IN LIEF ZIJN.VOOR JE LICHAAM

Nooit heb ik de gedachte gehad dat het leven zou bestaan uit een geplavijde route of één recht pad. Al heel vroeg wist ik dat er afslagen genomen moesten worden, dat het volgen van borden geen zin had laat staan een plan maken wat mij tot aan een eindbestemming zou brengen. 

En toch raasde ik met een dikke plaat voor mijn hoofd door om aan de verwachtingen van andere te voldoen. Want dat doe je! Je wilt gezien worden en laten zien hoe goed je bent in de hoop dat je daarmee hoger op de  ‘business lader’ klimt. En het grappige was, dat ik op dat moment nog steeds niet door had, dat het leven wat ik leefde, buiten alle proporties was. Dat doorrazen, socializen en carrière maken en alles voor je bedrijf aan de kant zetten, het leven was.

Totdat...... ik heel hard crashte. En niet zomaar, ik heb bodem geraakt en ben in een heel diep dal terecht gekomen. Daar zat ik dan met al mijn goede bedoelingen, geen bedrijf meer, geen relatie meer en een uiteengespatte bubbel. Een gedachtebubbel van een onrealistisch leven. Steeds meer drong het besef bij mij door dat het leven wat ik op dat moment leidde, niet het leven bleek te zijn wat ik ambieerde. Ik hield niet van wekelijkse feestje en / of etentjes of constant mensen om me heen, ik vond het eigenlijk doodvermoeiend om maar niet te spreken van een vol hoofd door het constant rennen en op en neer vliegen.

Steeds meer realiseerde ik mezelf dat een leven bestaat uit tussenstops waarin we stilstaan om te kijken welk pad het juiste pad is. In die periode is wel het zaadje geplant voor mijn bedrijf SlowBeauty #Moments, waarmee ik in 2017 onder andere begonnen ben aan een nieuwe route. Een route die ik kon nemen, omdat ik stil ben gaan staan en voor het eerst in mijn leven geluisterd heb naar mijn hart! Deze periode heeft geresulteerd in het “First Label Home Collection”  die bestaat uit 12 geurlijnen. Geurlijnen die stuk voor stuk staan voor #Moments die ik in die periode nodig gehad heb om uit mijn dal te klimmen en mede mijn huidige leven gecreëerd hebben. Een leven waarin ik ben gaan leven vanuit mijn hart en met passie.

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en ben ik weer op een punt beland waar ik een tussenstop gemaakt heb. Een tussenstop die om meerdere reden nodig is geweest. Redenen die mij aan het denken gezet hebben over het leven. Een leven zo kostbaar en fragiel. Redenen die in mijn tussenstop zo een belangrijke rol zijn gaan spelen waardoor ik nog meer in ben gaan zien dat wat je in het leven doet alleen maar dingen moeten zijn waar je energie van krijgt en blij van wordt. Redenen die mij ertoe aangezet hebben om nog meer mijn beste leven te gaan leiden.

De eerste stap is gezet en dat is dat ik de laatste weken weer beter naar mijn lichaam ben gaan luisteren, meer tijd voor mijzelf in ben gaan lassen en nog meer aan het genieten ben van alle kleine dingen om me heen. Daarnaast hebben wij de showroom omgetoverd tot een conceptstore. Een store waar je al onze producten kunt zien, voelen, ruiken en ervaren. De tweede stap is het uitbreiden van onze bodycare lijn en het lanceren van een skincare lijn.

Mijn missie? Is om elke vrouw te laten leven vanuit haar hart, te leven met passie en haar de mogelijkheid te bieden mooie SlowBeauty #Moments in haar leven te creëren met verantwoorde natuurlijke home-, lifestyle- en spa producten.

XOXO Mariska

Founder & Creator

Promo_Room_ FirstLabel.png

First Label

Ontdek de Home Fragrance Producten uit ons Firs Label Collection. 12 Collectie met ieder hun eigen verhaal.

Hydrating Eye Cream STUDIO WHITE_high_res.jpg

Gezichtsverzorging

Afgelopen week hebben wij onze eerste producten gelanceerd. 100% natuurlijk waarvan veel ingredienten zelfs biologische zijn

bottom of page