top of page
Jezelf mooi eten.png

Jezelf mooi eten

Mijn filosofie over huidgezondheid en schoonheid

Geen zonnetje buiten dan maar zonnige vitamientjes naar binnen! Een ochtendritueeltje waarmee ik de dag meestal start. Maar dit even terzijde en terug naar de header; 'mijn filosofie over huidgezondheid en schoonheid'.

 

Wat ik al jaren pretendeer en gelukkig steeds meer onder de aandacht komt is dat echte schoonheid voornamelijk van binnenuit komt. Door je lichaam met goede voedingsstoffen te verwennen zul je merken dat je veel fijner in je lichaam zit en daardoor alles 'makkelijker' gaat. En voordat ik weer veel kritiek over me heen krijg; uitzonderingen daargelaten. We hebben natuurlijk niet overal grip op. 

De liefde delen voor alles wat met biologische

huidverzorging, gezondheid en schoonheid te maken heeft.

 

Voor mij gaat schoonheid over het beste maken van wat je hebt en je beste eigenschappen benadrukken, in plaats van ze te maskeren. Dat wil niet zeggen dat ik nooit make-up gebruik, maar het gaat uiteindelijk om vertrouwen hebben in wie je bent en trots zijn om jezelf te zijn in een wereld die ons onder enorme druk kan zetten en waarin het soms lastig te navigeren is. Een blije glimlach is het mooiste wat je kunt dragen!

 

Vele die me kennen weten dat ik een voorliefde heb voor biologisch eten. Sinds ik vanuit mijn jeugd heel bewust meegemaakt heb wat voeding met je doet en het feit van de verwerkte ingrediënten en chemicaliën die tegenwoordig in zoveel voedingsmiddelen in onze dagelijkse voeding kunnen voorkomen, probeer ik de beste kwaliteit producten te vinden en kies ik, waar mogelijk, voor biologisch. Ik pas dezelfde benadering toe op mijn schoonheids- en huidverzorgingsproducten, waarbij ik zoveel mogelijk biologisch en parabenenvrij gebruik. Je lichaam absorbeert zoveel van wat er op je huid terechtkomt, dus het is volkomen logisch dat dit de beste kwaliteit moet zijn die voor je beschikbaar is. Daarom ben ik ook verheugd om de eerste vijf producten uit onze nieuwe gezichtslijn aankomende week te kunnen introduceren. 

 

Daarnaast geloof ik ook dat echte schoonheid van binnenuit komt. Dagelijks maak ik een heerlijk smoothie die samengesteld is uit allerlei groenten en fruit. Net zoals vanmorgen, toen heb ik een heerlijk smoothie van zoete aardappel, gember, wortel en sinaasappel gemaakt. Daarnaast hydrateer ik mijn lichaam voldoende en zorg ik dat ik elke dag veel gezonde bronnen van vet eet.  Ik merk dat dit een enorm verschil maakt voor de zachtheid van mijn huid. Daarnaast probeer ik ook zoveel mogelijk geraffineerde suiker te vermijden... behalve speciale gelegenheden. Het leven is te kort om er op zijn tijd geen feestje van te maken door lekker uit eten te gaan met vriendinnen, verjaardagen te vieren met lekker taart of een heerlijke avond met vrienden of familie genieten van tapas of een heerlijk diner. 

 

Waar ik mijn smoothie recepten vandaan haal? Neem eens een kijkje bij bijvoorbeeld Jasper Alblas. Gewoon het recept volgen en je krijgt de meest bijzonder, maar overheerlijke gezonde combinaties. 

XOXO

Comments

Share Your ThoughtsBe the first to write a comment.
bottom of page