top of page
Meisje in gele trui

Je ware ik accepteren

je goals voor 2023 met verpletterende kracht bereiken

Wanneer je jezelf bewust bent van hetgeen je denkt en je voelt wat deze gedachtes met je doen, dan weet je ook hoe je ze om moet buigen om je helemaal top te voelen! Op deze weg naar eigenliefde “worden we wat we zijn. Je hebt angsten en zelf ondermijnende gedachtes weten om te buigen of zelfs een manier weten te vinden om deze compleet te vermijden. Je ziet wie je werkelijk bent!

Het is vaak een lange zoektocht en inmiddels ben ik er wel achter dat deze zoektocht nooit ophoudt. Ik ervaar het als groeien en door ontwikkelen en stel hierbij de vraag aan jou; wie ben jij? Hiermee bedoel ik niet hoe je eruit ziet of wat voor een werk je doet. Maar wie ben jij als persoon diep van binnen? Wat voor een kwaliteiten heb je die ervoor zorgen dat jij, jij bent? Inmiddels zitten we alweer een maand in 2017 en ben ik heel benieuwd waar jij nu staat? Het zal je zo duidelijk worden waarom ik deze vraag aan je stel.

Onszelf kennen en accepteren is iets heel krachtigs. Zelfs zo krachtig dat wij in staat zijn om onze ‘fouten’ en zwakheden te erkennen. Maar het moet ook een stem krijgen. Juist aan het begin van het nieuwe jaar, verandert er veel doordat wij onszelf nieuwe doelen opleggen. Ik geloof dat de eerste stap naar realisatie en verandering in je leven, dus het nastreven van je doelen, het beste bereikt kan worden door te erkennen wie je nu echt bent! Op deze manier weet je waar je specifieke krachten liggen om jouw doelen te bereiken. Graag vertel ik je, hoe ik hier zelf achter gekomen ben. Het is eigenlijk heel simpel, door elke dag mijn diepste wens, mijn mantra, op te schrijven of hardop te zeggen. IK BEN of IK WIL!


Een mantra klinkt heel zweverig maar eigenlijk is het een krachtige, persoonlijke verklaring aan jezelf. Een persoonlijke mantra kan super handig zijn als we in een negatief zelfbeeld raken. Door op een positieve manier vanuit je mind en hart te spreken bevestig je onbewust de kracht die je diep in je voelt en dus wie jij echt bent. Hoe vaker je dit doet hoe makkelijker het is om een gevoel te creëren wat echt vanuit je hart komt, wat voelt als zelfacceptatie en helpt om de veranderingen, die jij in je leven wilt, te laten gebeuren.  

Nobody is perfect. Een heel mooi voorbeeld hiervan is een deel uit de reclame van Menzis, wat ik tegenwoordig veel gebruik; Ik ben mens en besef, ik ben uniek, als geen ander en toch als iedereen, een mens. Ik daag je uit om dit jaar verder te gaan met je innerlijk zoektocht om te kijken wie jij nu echt bent en wat jij nu echt wilt. Door het gebruiken van mantra’s zal je zien dat je overtuiging nog sneller groeit en je de positieve kracht in jezelf gaat ervaren. Deze energie zal ervoor zorgen dat jij de goals die je jezelf dit jaar gesteld hebt, sneller gaat bereiken.

 

Ik hoop dat dit jaar, je beste jaar ooit wordt.

XOXO Mariska

Founder SlowBeauty #Moments

bottom of page