top of page
Zitmeditatie

Beauty #Moments in de morgen

meditatie & beweging

 

Laten we eens stilstaan bij de dagelijkse routines die in een Slow Beauty Lifestyle thuis horen. Een raamwerk van #Moments in je dagelijkse leven waarmee je de dag kunt onderbreken. Dit is een simpele handleiding. We raden je aan een weg te vinden door er een of enkele in je leven te introduceren die voor jou van belang zijn en vanaf daar verder uit te bouwen. Dit zijn slechts suggesties en is op geen enkele manier bedoeld als een vast gegeven.

Meditatie #moments

Een ochtend meditatie is perfect om de dag mee te beginnen waarbij je bewust een verbinding met jezelf maakt. Voordat we beginnen aan een hectische dag vol met onbekende verrassingen, dient een korte meditatie ervoor ons te ondersteunen en kalm te houden voor de komende eb en vloed van de dag. Meditatie is niet bedoeld om onze gedachten te beheersen; het is eerder een hulpmiddel om ons te helpen begrijpen dat gedachten komen en gaan.

beweging #moments

Tegen de tijd dat we onze dag beginnen, heeft ons lichaam vele uren in rust verkeert. Vaak hebben we geen tijd om een ochtendoefening voor yogales te maken. Ochtendbeweging is een oefening om het bloed te laten stromen en ons eraan te herinneren dat we een lichaam hebben dat onze aandacht trekt. Het is een kans om ons te verheugen en dankbaar te zijn voor het lichaam waarin we wonen. Verstevigen, openen, rekken, versterken en loslaten zijn enkele van de voordelen van oefeningen in de morgen.

bottom of page