top of page
Selfie thuis

Liefde & Slow Beauty

Een jaar van reflectie

Wat een jaar van golven, waarin mijn reis begon te midden van stormachtige zeeën. Verdriet en uitdagingen brachten me op onbekende paden, maar de horizon werd uiteindelijk verlicht door een overvloed aan liefde en vernieuwde vriendschappen.

Het was een jaar waarin het leven zich openbaarde als een breekbaar kunstwerk, een kostbare realiteit waarin de SlowBeauty Filosofie de leidraad vormde. Op de stormachtige zee ontstond een nieuwe betekenis in mijn vriendschappen, en de band die ik met mijn levenspartner heb, bereikte weer nieuwe dimensies. Dit alles weerspiegelde de ware waarde van SlowBeauty: het koesteren van het kwetsbare leven en het leven vanuit je hart.

Boho Woondecoratie

Op zakelijk gebied werd SlowBeauty #Moments tastbaar versterkt met bloeiende samenwerkingen en het vinden van een tweede thuis voor ons assortiment bij Tica Trends & Trade in Venlo. Onze pilot in Aalsmeer was als een veelbelovende rozenknop 'Beneath the bitter snow', die als een rode draad in ons merk verwerkt zit, en hopelijk ook daar in 2024 zal ontluiken.

 

Afgelopen jaar ben ik begonnen met een column in Bewustzijn & Zo, wat ik met trots draag, en omarm ik een nieuwe connectie met Nicole van Nics Business Support. Zij ontlast mij niet alleen in mijn dagelijkse zakelijke beslommeringen, maar zal een toegewijde metgezel en compagnon worden voor SlowBeauty #Moments Events.

 

Hiermee maak ik gelijk een mooie sprong naar de plannen voor 2024, waarbij ik nieuw leven blaas in de workshops over Identiteitsmarketing & de Customers Journey. Deze workshops brengen mij terug naar het prille begin van mijn merk SlowBeauty #Moments, zeven jaar geleden. In die tijd maakte ik een switch in mijn 15-jarige loopbaan als ondernemer waarin ik de bewuste keuze gemaakt heb om te leven en ondernemen vanuit mijn hart en uit passie.

Voor de nieuwsgierigen onder jullie, volg ons avontuur op Instagram via @slowbeautymoments.events. Hier kun je je binnenkort aanmelden voor workshops in 2024, waarin Identiteit Marketing en de Customer Journey hand in hand gaan met de SlowBeauty-filosofie. Maar dat is niet alles; er wacht ook nieuwe twist, een verbinding met collega's, een netwerk met een geheime flair die we voor nu nog even voor onszelf houden.

 

Dan wil ik afsluiten met een persoonlijke wens waarin ik alleen maar kan hopen dat het nieuwe jaar gevuld is met warmte, vreugde en liefdevolle #Moments. Ik wens je een pad bezaaid met bloeiende kansen, onvergetelijke ontdekkingen en de kracht om het leven in al haar pracht te omarmen. Laat het nieuwe jaar stralen als een fonkelende ster aan de hemel van jullie reis.

XOXO Mariska

SlowBeauty Pionier

bottom of page