top of page

Leef jouw droom


Leef jouw droom!


Ik vind het heerlijk om iets te bereiken waar ik al een tijdje mijn zinnen op gezet heb en ik weet zeker dat je dit herkent! Wat zeggen ze toch altijd? Achter elke grote man staat een sterke vrouw?


Maar laten we het eens in een ander perspectief bekijken en zeggen dat achter elk sterk mens een groot of geweldig idee staat? Ideeën zijn de basis van iets magisch en ik vind ze geweldig en kan bijna nooit wachten om ze tot uitvoering te brengen.


Ik zie een toekomst in hun ogen en ze blijven doorgaan, vaak tot het bittere einde. Het komt allemaal neer op een goed oud romantisch verhaal. Een prille liefde die zich gaat ontplooien tot een relatie als ideeën, gevoelens en visies samensmelten, worden geprezen, uitgewerkt en worden vrijgelaten. Ze moeten voorzichtig benaderd en behandeld worden. In dit verleidingsproces, de creatie, is een niet oordelende benadering de sleutel.


De vier kernwoorden voor mezelf zijn, "Verzorgen", "SlowDown", "Complimenten" en "Ruimte". Klinkt als keywoorden die thuis horen in het werken aan een relatie, toch? Zorg dat jouw ideeën de ruimte krijgen, doe je dit niet dan zal het gaan afzwakken met als uiteindelijk resultaat dat er niks van terecht komt. Zet je intenties op een rijtje, zorg dat het helder voor je wordt.


Denk groots.

Jouw droom, visie of idee zal uiteindelijk het juiste doel weten te behalen.

XOXO Mariska

bottom of page