top of page

Mijn SlowBeauty moment van de dag


Nog even voor het slapen gaan........


Een drukke leuke en innoverende dag. Tijd om nu even een moment voor mezelf te pakken. Lopend in het bos met mijn trouwe viervoeter genietend van mijn SlowBeauty moment.


De heerlijke geur die nu zo intens is door de regen van vanmiddag. Een waterige zonnetje wat nog even probeert te stralen, een zachte bries die de bladeren aan de bomen zachtjes laat fluisteren en die proberen hun verhaal te vertellen . Een orkest van vogels die aan het laatste optreden van de dag bezig zijn.


De schemer die langzaam zijn intrede doet. Bijna magisch voelt het aan. Je voelt het ritme, het ritme van de aarde, het ritme van mezelf de innerlijke rust een gevoel van geluk. Voor mij de perfecte afsluiting van de dag.


Nu liggend in mijn bed met een overheerlijke kop thee een zacht muziekje op de achtergrond mijn slowbeauty moment delend met jullie. Klaar om zo heerlijk ontspannend te gaan slapen. Wat is jouw SlowBeauty moment van de dag geweest? Voel je vrij om het met ons te delen!


Sweet Dreams

XOXO Mariska


Geef onderaan je comments.......

bottom of page