top of page

Indian Summer


Indian Summer


We leven er allemaal naar toe… de “summer vaction”! Zo lang als de weg er naar toe is, zo snel is het weer voorbij en blijven we elk jaar achter met mooie herinneringen en foto’s om op die perfecte vakantie terug te kijken. Alleen vergeten veel van ons om dat gevoel ook vast te houden en verliezen wij onszelf weer in de dagelijkse hectiek.


Je merkt al dat het zonnetje later aan het opkomen is. De ochtenden een herfst tintje beginnen te krijgen en de avonden sneller beginnen in te vallen. Terzijde genomen dat wij nog steeds geluk hebben met de geweldige temperaturen overdag!


Omdat ik zelf al een behoorlijke tijd bezig ben met mijn manier van relaxt & bewust leven, leven met passie, het slowbeauty leven, en ik zelf ook dit gevoel vast wilde houden, ben ik ook heel bewust bezig met het genieten van de laatste zomerdagen door heel veel in de buitenlucht te zijn. Want laten we eerlijk zijn, zodra de dagen korter en natter worden moeten wij onszelf vaak naar buiten slepen. Ja….. ik ook!


Bij mij zijn het vaak die kleine extra dingen die “that special summer feeling” weer naar boven laten komen. In de ochtenden, vroeger opstaan voor een heerlijke workout in de buitenlucht of een extra lange wandeling met mijn trouwe viervoeters. De opkomende zon die mij doet denken aan de vakantie in Italië waardoor ik weer dat heerlijke relaxte gevoel krijg. In de middag nuttig ik mijn lunch buiten. Afhankelijk van waar ik op dat moment ben: zit ik thuis ,waar ik ook mijn kantoor heb, dan duik ik de tuin in, ben ik onderweg dan zoek ik een mooi stukje natuur of juist een terras midden in een centrum, waar ik geniet van alle vrolijke mensen om me heen. Heb ik een zakelijke afspraak dan probeer ik het zo te plannen dat ik ergens een leuk restaurant of café aan het water kan vinden.


Maar ook de avonden zijn nu nog perfect om te relaxen. Met deze tempraturen is het nog heerlijk om met je gezin in de tuin te genieten van een zomerse maaltijd. Of wat dacht je van een onverwachts samenzijn met vrienden. Genieten rondom een buitenhaardje met een goed glas wijn en terugblikken op de vakantie, je herinneringen delen en dat relaxte gevoel nog even extra tot je door laten dringen!


Wat ik jullie mee wil geven is; probeer dat vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden. Zoek dit gevoel in de kleine dingen en kleine momenten. Voor mezelf zijn deze momenten 1 van de vele SlowBeauty momenten. Momenten waarbij ik even (al is het maar een half uurtje per dag) de tijd voor mezelf neem. Bezig ben met “iets” waar ik gelukkig en blij van word.


Ik ben zo benieuwd naar jouw “summer feeling”….. wat hebben jij deze vakantie gedaan en welk gevoel zou jij graag vast willen houden?

bottom of page