top of page

EEN LIFECHANGE

mijn weg naar de SlowBeauty Lifestyle

Een nieuwe lifestyle aanmeten is namelijk niet iets wat je door een paar keer knipperen met je ogen voor elkaar krijgt. Een nieuwe lifestyle is een proces. Inmiddels, 52 jaar verder, ben ik op een punt in mijn leven beland waarop ik kan zeggen dat ik mijn SlowBeauty Lifestyle gevonden heb. Sinds de laatste jaar kan ik oprecht zeggen, dat ik leef vanuit mijn hart, hou van mijzelf, geniet van de kleine SlowBeauty #Moments in mijn leven en spiritueel nog steeds aan het groeien ben.

Als ik kijk naar één van de technieken die we in de Slow Beauty Filosofie gebruiken; leren denken vanuit ons innerlijk, ben je capabel om je lichaam en leven geheel tot rust te brengen. Door te leven vanuit deze filosofie leer je onder andere om na te denken, in alle rust, over de #moments in jouw dagelijkse leven. Tijdens deze #moments wordt je jezelf bewust van het feit hoe jij je stem op bepaalde momenten gebruikt hebt en hoe je dit in de toekomst anders zou kunnen doen. Je wordt je bewust van het belang van je stem en hoe je deze kunt inzetten als een doordacht instrument om op een verantwoordelijke manier te handelen. In de eerste plaats voor jezelf om er daarna ook voor anderen en je omgeving te kunnen zijn.

Als ik kijk naar één van de technieken die we in de Slow Beauty Filosofie gebruiken; leren denken vanuit ons innerlijk, ben je capabel om je lichaam en leven geheel tot rust te brengen. Door te leven vanuit deze filosofie leer je onder andere om na te denken, in alle rust, over de #moments in jouw dagelijkse leven. Tijdens deze #moments wordt je jezelf bewust van het feit hoe jij je stem op bepaalde momenten gebruikt hebt en hoe je dit in de toekomst anders zou kunnen doen. Je wordt je bewust van het belang van je stem en hoe je deze kunt inzetten als een doordacht instrument om op een verantwoordelijke manier te handelen. In de eerste plaats voor jezelf om er daarna ook voor anderen en je omgeving te kunnen zijn.

Dit moment is nu voor mij aangebroken. Mijn stem laat ik al horen door middel van mijn bedrijf de SlowBeauty Group. Maar het is tijd om mijn persoonlijke verhaal met jou te delen om te laten zien, te laten voelen en jou te laten ervaren dat gebeurtenissen in je leven en dat het maken van keuzes je verder brengen. En dat niks wat je in dit leven doet zonder enige betekenis of waarde gezien mag worden.

De SlowBeauty Filosofie is gebaseerd op het holistische principe. Leven vanuit je hart. Het leven vanuit je hart is een ontwikkeling in bewustwording en leidt tot een andere Lifestyle waarin kracht, authenticiteit en bezieling centraal staan. Doordat je weet wie je bent, ben je meer voelend aanwezig en maak je veel makkelijker keuzes. Het geeft je een dieper gevoel van voldoening, je krijgt ruimte, voelt je energieker en gezonder, ervaart meer levensgeluk, krijgt meer inspiratie en succes. Je maakt je los van belemmerende gewoontes, gedachtes en emoties. Je voelt dat je leeft en veert mee in de ritmes van de natuur!

Hoe fijn en mooi is deze gedachte? Ben jij toe aan jouw Life Change?

XOXO Mariska 

Founder SlowBeauty #Moments

bottom of page