top of page

SpaRitual Nurture 2016 Spring CollectionDit seizoen verleggen we de focus. Met deze SpaRitual Spring Collection nemen wij een standpunt in met de zes kleuren die ons uitdagen na te denken over onze manier van leven. De collectie creëert nieuwe scenario’s. Laten we rekening houden met de gevolgen van de keuzes die we maken en laten we op een bedachtzame manier in een positieve richting bewegen. Wij maken onze eigen keuzes, ieder op onze eigen unieke en doordachte manier.


Door een Slow Beauty leven te leiden wordt je geïnspireerd en leef je vanuit passie. Om deze levensstijl na te streven is het wel nodig om er kort bij stil te staan en er over na te denken. Als we op een contemplatieve manier terugkijken op onze dag en proberen onze innerlijke gedachte om te zetten alsof het een dialoog met iemand anders is, zoals wij met onszelf en anderen praten? Dan is dat een fascinerend onderwerp om verder uit te diepen.


SHEL PINK, OVER “NURTURE”

De beroemde uitspraak “Abracadabra” associëren wij met een wervelende cape over de schouders van een tovenaar die met zijn toverstok op en neer zwaait om een magisch moment te creëren . Als we kijken naar de daadwerkelijke betekenis van dit Aramese woord, betekend het letterlijk ik “Ik creëer wat ik zeg”. Laat dit eens even een moment op je inwerken……. Zodra jij, jouw innerlijke dialoog hardop tegen anderen uitspreekt, heeft dit een directe invloed op je omgeving en kan dit het leven van anderen beïnvloeden. Eigenlijk is dit iets heel moois en magisch.


Met Het team van SpaRitual werkt samen om voor ieder seizoen een thema te ontwikkelen. Tijdens de discussie het Slow Beauty concept in samenhang met “abracadabra” en de uitwerking van onze woorden op anderen, kwamen wij elke keer weer uit op het woord Nurture (voeden). Om anderen met onze uitspraken te “voeden”, moeten wij eerst leren onze eigenlijke innerlijke gedachte op een positieve en voorzichtige manier te “voeden”.


Dit seizoen van vernieuwing en groei is de perfecte tijd om na te denken over de manier waarop jij jouw gedachtes positief kunt beïnvloeden (voeden) en hoe daaruit een “voedende” en positieve dialoog met anderen kan ontstaan. Neem de tijd om zelf tot rust te komen en hier eens echt over na te denken, welk dialoog met onszelf, je nu echt bezig houdt en wat het met ons doet. Word je er innerlijk en uiterlijk door gevoed?


Shel Pink

Founder SpaRitual


*1 Contemplatieve; Contemplatie is een andere term voor beschouwing. De term stamt van het Latijnse contemplatio, waarin templus afstamt van het Griekse werkwoord templein. Letterlijk betekent contemplatie "het scheiden van iets uit zijn omgeving".


*2 Aramese; Het Aramees is een Semitische taal die ooit de lingua franca van het Midden-Oosten was, maar tegenwoordig nog maar in zeer beperkte mate gesproken wordt ...bottom of page