top of page

Mariska is living the SlowBeauty Lifestyle

Sommige is het vast al opgevallen dat er een foto van mij in het profiel gezet is. Discussie alom in ons SlowBeauty Lifestyle Team en ja dan ben ik een echte vrouw...... :-) maar uiteindelijk heb ik besloten om het dan gelijk maar goed te doen om mijzelf en mijn bedrijf aan jullie voor te stellen. Wie ben ik, wat doe ik en waarom leef ik de SlowBeauty Lifestyle! Maar nog belangrijker waarom is


een SlowBeauty Lifestyle voor jou als Professional Lady belangrijk. Ik wil jullie even mee terug in de tijd nemen en vertellen wat mij er toe bewogen heeft om het platform SlowBeauty Lifestyle op te richten.


Jaren heb ik in het bedrijfsleven gewerkt en ging ik altijd maar door. Don’t get me wrong…met veel plezier hoor maar ik was wel altijd bezig om alle ballen hoog te houden. En als ik een keer vrij was had ik de dagen ook echt nodig om weer bij te tanken. Ik denk dat vele van jullie zichzelf hierin wel herkennen. Op het moment dat ik het besluit genomen had om voor mezelf te beginnen, dacht ik hiermee ook de tijd te krijgen om meer “MeTime” in te lassen. Het tegendeel bleek waar te zijn….. ik ben zelfs tot de bodem gezakt met als uiteindelijk resultaat een CVS -chronisch vermoeidheid syndroom- diagnose met alle gevolgen van dien.


Omdat ik niet als CVS patiënt door het leven wilde gaan wist ik dat het nodig was om een totaal andere levensstijl aan te meten. Dit is echt niet allemaal in één keer goed gegaan. Het lampje begon te branden toen ik terug dacht aan mijn jeugd! Ik was nooit, maar dan ook echt nooit, ziek om de heel eenvoudige reden dat ik toen heel gezond leefde. Alles waar we qua voeding heden ten dage zo mee bezig zijn paste mijn vader toen al toe. Eigenlijk waren wij voor die tijd behoorlijk hip met onze organic en biologische levensstijl J. Daarnaast was ik ook een hele sportieve tiener en stond vrolijk in het leven. Ik hoor jullie denken; ja maar ook jong en dan kun je ook veel meer aan en heb je niet de zorgen waar je als volwassen wel mee te maken hebt.


Natuurlijk is dat zo! Maar door weer heel bewust bezig te zijn met het aanmeten van een (gezondere en verantwoorde) levensstijl merkte ik dat het op zoveel andere vlakken ook heel veel goeds bracht. Mijn gedachtes kreeg ik veel beter op een rijtje, mijn lichaam kraakte en piepte niet meer en ik bruiste van de energie. Een paar voorbeelden die hieraan meegeholpen hebben zijn; mindset, gezonde en afwisselende voeding, geen suikers, sporten, dagelijks “MeTime” inlassen en een goed waak/slaap ritme. Maar ook mijn omgang met mensen… er echt van kunnen genieten als ik van enige betekenis voor anderen of mijn omgeving kan zijn. En daadwerkelijk bezig zijn met alles waar ik plezier aan beleef.


Inmiddels een aantal jaren verder en een levensstijl die bij mij past waarin ik me als een vis in het water voel, was voor mij de tijd rijp om een nieuw bedrijf op te richten. Een aantal kernwaardes waren belangrijk; ervaring, passie, milieu, health en gericht op professional ladies. SlowBeauty Lifestyle begon op dat moment langzaam aan steeds meer handjes en voetjes te krijgen. Anno nu staat er een mooi bedrijf wat nog steeds groeit en waar nog hele mooie plannen voor op tafel liggen.


SlowBeauty Lifestyle, gericht op de vrouwelijke professional. Zij die onderneemt op een verantwoorde manier en de toegevoegde waarde van netwerken, connecten en samenwerken in ziet. Zelf ook bewust bezig is met de SlowBeauty Lifestyle. Mooi van binnen en daardoor stralend van buiten. Blij met wie zij is en hoe zij zicht beweegt door deze drukke maatschappij.

Daarnaast staan wij stil bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Niet alleen goed voor mens en milieu. Het kan ondernemers ook winst opleveren! Een goede reputatie, een prettig werkklimaat en een gezonde bedrijfsvoering zorgen ervoor dat bedrijven innovatiever en productiever worden. Bedrijven, die door een bepaalde status uit te stralen, uniek en authentiek te noemen zijn.


Bij SlowBeauty Lifestyle hebben wij als doel om van iedere professional lady een echte SlowBeauty Lifestyler te maken. Om samen een manier te zoeken die jou op weg helpt naar een gezond, verantwoord & leuk leven. En daarnaast een ondernemersklimaat waarin ondernemen vanuit passie en verantwoord ondernemen centraal staan. Middels onze verschillende kanalen zoals het SlowBeauty platform, social media, de newsletter, die aan 5600 members verstuurd wordt, en straks in ons upcomming magazine inspireren wij je met mooie producten, evenementen, workshops, ontspanning en ideeën.


Onze missie is om de betekenis van het SlowBeauty Lifestyle verhaal te ontwikkelen tot een van de grootste love stories aller tijden. Een verhaal van eigenliefde en zelfzorg. We moeten leren om voor onszelf te zorgen op een diepe, duurzame en zinvolle manier zodat we daarnaast optimaal kunnen zorgen voor andere en onze wereld.


Ik hoop met SlowBeauty Lifestyle, jullie als Professional Ladies, handvaten te geven om een richting in je leven te bepalen waarin jij je ook als een vis in het water voelt. Ga je met me op reis? Opzoek naar jouw SlowBeauty Lifestyle waarin gezond en verantwoord de nieuwe luxe zijn? Waar je een ontmoeting hebt met trendy, hip & stylish en kennis maakt met organic, fairtrade, biologisch & eco? Een Lifestyle die de kracht van natuur en mens samenbrengt.


Love yourself & give back to nature

It's all about you as a Professional Lady


XOXO Mariska

Is living the SlowBeauty Lifestyle

bottom of page